У «Феніксі» карантин!

12.03.20 – 24.04.20 У «ФЕНІКСІ» КАРАНТИН!!!

З 12 березня, у зв’язку з ймовірністю поширення кроновірусу,  призупинилося навчання в закладах загальної середньої освіти та позашкільної освіти (накази МОН за посиланнями). У нашому закладі позашкільної освіти, задля підтримки освітнього процесу під час карантину, організовано навчання вихованців із використанням елементів технологій дистанційного навчання. Керівники гуртків з перших днів карантину перебудували свою роботу таким чином, щоб наші вихованці продовжували заняття з акробатики, класичного танцю та образотворчого мистецтва.

З цією метою використовується система електронної взаємодії  за допомогою Viber, в якій створено загальну групу «Фенікс на карантині». Педагоги готують завдання для вихованців початкового, основного та вищого рівнів навчання (відео, фото матеріали), пояснюють особливості їх виконання, застерігають від помилок, дбають про безпечне виконання вправ вихованцями нашого центру. Зворотній зв’язок передбачено таким чином, що діти, по своїх «групах», надсилають відео, фото звіти (за бажанням), коментують труднощі або ставлять запитання. Педагоги створюють цікаві завдання з теорії танцю, історії костюмів, використання різних технік в образотворчому мистецтві, тощо (як і передбачено навчальними програмами). Управління освітнім процесом, розкладом занять (в залежності від обсягу і темпу засвоєння навчального матеріалу) здійснюється безпосередньо художнім керівником дитячого творчого колективу «Фенікс», директором закладу – Лободюк Сніжаною Борисівною.

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 25 березня 2020 року.

Таким чином, усі заклади освіти, незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

Наказ МОН №392 від 12.03.2020 “Про забезпечення виконання профілактичних і протиепідемічних заходів”

Наказ МОН №406 від 16.03.2020 “Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19”